Ændring af skibstype2019-04-11T15:32:15+00:00

Ændring af skibstype

Ombygning – nyt liv til fartøjer af enhver slags
Nedenfor finder du en række eksempler på ombygningsprojekter, som ShipCon har bidraget til, hvor et fartøj har fået ny anvendelsesform. Eksemplerne afspejler bredden i vores kompetencer og giver et indblik i, hvilke typer opgaver vi løser.

Helix Producer I – FPU vessel
Et passagerfartøj blev ombygget til at fungere som FPU skib for en amerikansk slutbruger. ShipCon leverede arrangements-, stål-, udrustnings-, systemtegninger og teknisk support for ombygningen samt stabilitetsoplysninger mm.

21


Kommandor Calum
– ROV

3 4

Kommandor Stuart – Research vessel
Et lastskib blev ombygget til at fungere som survey/rov for en engelsk slutbruger. ShipCon leverede arrangement-tegninger.

65

Heather Sea – Forskningsfartøj
Et fiskefartøj blev ombygget til at fungere som survey/rov skib. ShipCon leverede arrangements-, stål-, udrustningstegninger og teknisk support samt stabilitetsoplysninger.

7 8

Almirante Maximiano – Forskningsfartøj
Et fiskefartøj blev ombygget til at fungere som survey/rov for brasiliansk slutbruger. ShipCon leverede komplet tegningspakke samt teknisk support og stabilitetsoplysninger.

9 9b 9c

Skandi Hav – Offshore vessel
Et forsyningsskib blev opgraderet til at fungere som OTS vessel for brasiliansk slutbruger. ShipCon leverede arrangement-tegninger, ståltegninger og udrustningstegninger.

9d 9e

Galathea – Research vessel
Et flådefartøj blev midlertidigt ombygget til at fungere som survey/rov skib. ShipCon leverede komplet tegningspakke og teknisk support.

9f9e

Jean Charcot – Forskningsfartøj
Et fartøj blev opgraderet til at fungere som fiskeripatruljeskib for EU. ShipCon leverede komplet tegningspakke, teknisk support og stabilitetsoplysninger.

9g 9h

ØNSKER DU ET MØDE?

VI SIDDER I FREDERIKSHAVNS MARITIME OMRÅDE

Hvis du ønsker et uforpligtende møde om et projekt sidder vi klar til at mødes. Du finder os på nedenstående adresse.

ShipCon ApS
9900 Frederikshavn
Denmark
Tlf.: +45 96 20 70 80